TRANSPORTI KUFOMËS NGA NORVEGJIA

Ju jeni në momente pikëllimi pas humbjes e më të dashurit dhe dëshironi që të ndjerin ta bartni për në vendlindje nga  Norvegjia. Ne ju mbështesim me përvojën tonë shumëvjeçare që tju përgjigjemi çdo pyetje dhe kërkesa e cila ju intereson ju në ato momente. Ne organizojmë tërë bartjen dhe ju ndihmojmë me formalitetet dhe kërkesat tuaja. Ju mund të përdorni shërbimin  tonë 24 orë dhe të organizoni një konsultim personal me ju. Ne nuk do të tju lëmë vetëm në momentet më të vështira.

TRANSPORTI I të ndjerit për në atdhe

Ne marrim përsipër organizimin dhe bartjen e të ndjerit me ndershmëri dhe me një shpejtësi me një çmimi të arsyeshëm për familjen dhe buxhetin tuaj.

Ne punojmë për ju në të gjithë Evropën dhe kujdesemi për organizimin dhe bartjen e kufomës  në rast vdekjeje. Me ndjeshmëri, shpejtësi dhe kosto të arsyeshme, ne jemi kompania e duhur për bartjen e kufomave nga Gjermania, Kosova, Belgjika, Maqedonia Veriore, Norvegjia, Mali i Zi, Holanda, Shqipëria dhe Suedia.

Kur një i dashur vdes jashtë vendit, është shumë e vështirë për shumicën e të afërmve të menaxhojnë jo vetëm pikëllimin, por edhe organizimin e rikthimit. Në mënyrë që të vdekurit të mund të varrosen ende në vendin e tij të origjinës dhe ndoshta edhe në vendin e lindjes së tij, kompania jonë është e pregaditur për transportit të të ndjerit. Nga selia jonë e cila gjindet në Düsseldorf, ne veprojmë në një rrjet të organizuar mirë në të gjithë Evropën dhe mund t'ju ndihmojmë si një partner i besueshëm në riatdhesimin e të ndjerit. Përfitoni nga përvoja jonë shumëvjeçare dhe na lejoni që tju japim këshillat tona. Ne do t'ju tregojmë se cilat dokumente janë të nevojshme për bartjen e kufomës në vendet caktuara dhe cilat janë çmimet për kryerjen e këtyre obligimeve.

Riatdhesimi i kufomës për atdhe

BARTJA E FUNERALIT NGA EVROPA PËR NË VENDET E BALLKANIT


📞+49 170 844 34 79


Zgjidhja jonë në rast vdekje

TRANSPORTI KUFOMËS ME AEROPLAN APO ME MAKINA

Nëse vendosni ti përdorni  shërbimet tona për riatdhesim, ne do t'ju ndihmojmë me profesionalizëm, përvojën dhe mbështetjen tonë. Ne organizojmë transportin e plotë të të ndjerit, ne gjithmonë shkojmë me respektin më të lartë për të vdekurit,në transport dhe mund të kryejmë një transferim me vëmendje ndaj dispozitave fetare të besimit tuaj. Dëshirat tuaja personale, ritualet fetare dhe traditat kombëtare janë shumë të rëndësishme për ne dhe familjet tuaja. Vetëm në këtë mënyrë, sipas filozofisë sonë, mund të garantohet një trajtim të respektueshëm i vdekjes dhe kujdesit optimal të të vdekurve.

Zgjidhë kompanin ton

Transporti kufomës me AEROPLAN

Keni një rast vdekje në familjen tuaj dhe duhet të bartësh të ndjerin i vetëm nga jashtë,apo doni të sillni një të vdekur në vendin e tij të origjinës dhe nuk jeni ende të përcaktuar për mënyrën e bartjes,dëshironi të dini se sa kushton kostoja e bartjes së kufomës me airoplanë,ne jemi të gatshëm për të gjitha pyetjet dhe llogarisim individualisht koston e bartjes e të ndjerit me airoplan. Ne punojmë me një koncept të besueshëm nga kompani të ndryshme të transportit ajror në të gjithë Evropën dhe mund t'ju ndihmojmë për të gjitha pengesat të cilat do ti keni gjatë bartjes së kufomës. Kontakto me ne dhe ne do të organizojmëbartjen me aeroplan dhe do t'ju këshillojmë në përpilimin e të gjitha dokumenteve të nevojshme.

Bartja me makinë

📞 +491708443479     24 Orë shërbim

TRANSPORTI KUFOMËS ME MAKINA

Kur bartja bëhet me makinë  kompania jonë ka shumë vite përvojë dhe mund t'ju ndihmojë me fjalë dhe vepra. Stafi ynë i trajnuar posaçërisht për këtë lëmi do të bartë të ndjerin me ndjeshmëri dhe ekspertizë me automjetet tona speciale dhe do të kryej të gjitha obligimet të cilat do të shfaqen gjatë bartjes së kufomës.Ne organizojmë zhdoganimin e plotë dhe regjistrimin e bartjes së kufomës në terren me trajtimin e të gjitha obligimeve ndërkombëtare dhe lokale. Automjetet tona janë të nivelit më të lartë dhe e pregaditur teknikisht, kështu që të vdekurit do të mbërrijnë të paprekur dhe në një kohë rekorde në destinacionin e tyre.

Bëjmë pregaditjen e të gjithave procedurave

Një vdekje në familje shpesh nënkupton një situatë të vështirë për të afërmit, përveç pikëllimit bëhet edhe një trysni e organizimit se si të bartet kufoma drejt distinacionit apo dëshirës të cilën e ka pasur kurse familja duhet ta kryej këtë obligim ne si kompani jemi të gatshëm 24 orë në dispozicionin tuaj. Ne jemi te specializuar ne organizimin dhe transportimin brenda dhe jashte vendit dhe mund t'ju japim keshilla te sakta se çfarë të bëjmë ne rast vdekjeje.

Ne do të shpjegojmë të gjitha masat dhe formalitetet e nevojshme që duhet të keni parasysh dhe t'ju ndihmojnë të përpiloni dokumentet.

Jemi në dispozicion tuaj në çdo kohë dhe tju këshillojmë me telefon, me shkrim ose në një bisedë personale. Në rast vdekjeje të papritur që ka ndodhur në shtëpinë tuaj, së pari duhet të informoni mjekun përgjegjës  familjen e personit të vdekur. Ai do të konfirmojë vdekjen dhe do të lëshojë një certifikatë vdekjeje për ju. Nëse i ndjeri duhet të transportohet jashtë shtetit ose të sillet nga jashtë, ne do t'ju këshillojmë. Ne do t'ju tregojmë se cilat dokumente keni nevojë për secilin vend dhe jemi të gatshëm të përgatisim bartjen për ju.

Vdekja në shtetin e Gjermanis

Në rast vdekjeje i/e të ndjerit në Gjermani, çmimi i transportit ndikohet nga disa faktorë. Na kontaktonin dhe do të përfitoni nga përvoja jonë, ne mund të ju bëjë një ofertë të lirë të çmimeve për transportin dhe organizimin e të ndjerit për në vendin e caktuar. Në të njëjtën kohë ne gjithmonë kemi parasysh situatën tuaj financiare.

Transporti kufomës nga Gjermania

Bartja e kufomës mundë të arrihet brenda 24 orëve. Rrjeti ynë për riatdhesimin e eshtrave nga Gjermania mbulon të gjitha shtetet Evropiane. Përmes përvojës sonë shumë vjeçare, ne mund t'ju ndihmojmë me të gjitha kërkesat tuaja për destinacionin e kufomës në lidhje me dokumentet dhe rrugën e transportit.


📞 +491708443479     24 Orë shërbim

Vdekja në shtetin e Belgjikës

Në rastin e një vdekjeje në shtetin e Belgjikës, ne mund të organizojmë bartjen kthimin e kufomës si dhe organizimin e dokumenteve, në mënyrë që ju të mund të përqendroheni në pikëllimin tuaj familjar.  Ekipi ynë është në dispozicion për ju 24 orë.

Transporti kufomës nga Belgjika

Belgjika është një destinacion ku ka shumë vizitor dhe shumë popuj që kanë emigruar, por shumica prej tyre duan të varrosen në atdheun e tyre pas vdekjes së tyre. Në rast të vdekjeje të ndonjë familjari shoku apo miku, mund të marrim bartjen e trupit nga Belgjika

.


Vdekja në shtetin e Norvegjis

Kompanija jonë në Evropë gjithashtu ka një zyrë në Norvegji, e cila mund t'ju këshillojë në rast të humbjes të një familjari apo miki. Na kontaktoni nëse keni pyetje në lidhje në rastë vdekje në shtetin e Norvegjis dhe bartjen e kufomës dhe organizimin e dokumenteve.

Transporti kufomës nga Norvegjia

Ju jeni në momente pikëllimi pas humbjes e më të dashurit dhe dëshironi që të ndjerin ta bartni për në vendlindje nga  Norvegjia. Ne ju mbështesim me përvojën tonë shumëvjeçare që tju përgjigjemi çdo pyetje dhe kërkesa e cila ju intereson ju në ato momente. 


📞 +491708443479     24 Orë shërbim

Vdekja në shtetin e Holandë

Një anëtar i dashur i familjes vdiq papritur dhe ju pyesni veten se si mund t'i mundësoni të afërmit tuaj të varroset në vendin e tij të origjinës? Ne mund të organizojmë bartjen e funeralit në Holandë për ju dhe të marrim të gjitha formalitetet.

Transporti kufomës nga Holanda

Në rast vdekjeje në Holandë, mund të konsultoheni me ekipin tonë lokal nëse keni ndonjë pyetje apo problem. Me rrjetin tonë të gjerë në Evropë ju mbështesim në pikëllimin tuaj dhe marrim përgjegjësin e dokumenteve dhe formaliteteve për bartjen e kufomës.


rast Vdekje në shtetin e Suedis

Kompanija jonë ka zyre edhe në shtetin e Suedis me njerëz profesional që mundë  t'ju këshillojë në rast vdekjeje të ndonjë anëtari familjar apo mik tuajin. 

Transporti kufomës nga Suedia

Ju nëse keni vendosur që të bartni një të ndjerë nga shteti i Suedis për në qytetin e tij të origjinës dhe të keni informacione në lidhje me mjetet e transportit, shpenzimet dhe organizimin e dokumenteve?


📞 +491708443479     24 Orë shërbim


Transporti e kufomës për në Kosovë

Ne kujdesemi për bartjen e kufomës në rast  vdekjeje dhe mund ta sjellim të ndjerin në atdheun e tij në Kosovë.  Ne jemi në dispozicion 24 orë  nëpërmjet telefonit

Transporti  KUFOMËS PËR NË Shqipëri

Ne do të kalojmë me ju të gjitha kërkesat brengat të cilat I keni si familje, dokumentet dhe formalitetet e nevojshme për një bartje të funeralit për në Shqipëri ...


Transporti kufomës për në Maqedoni

Ne kujdesemi për bartjen e kufomës në rast  vdekjeje dhe mund ta sjellim të ndjerin në atdheun e tij në Kosovë.  Ne jemi në dispozicion 24 orë  nëpërmjet telefonit

Transporti KUFOMËS PËR NË Mal të zi

Ne do të kalojmë me ju të gjitha kërkesat brengat të cilat I keni si familje, dokumentet dhe formalitetet e nevojshme për një bartje të funeralit për në Shqipëri ...


Transporti kufomës për në  Luginën e preshevës

Ne kujdesemi për bartjen e kufomës në rast  vdekjeje dhe mund ta sjellim të ndjerin në atdheun e tij në Kosovë.  Ne jemi në dispozicion 24 orë  nëpërmjet telefonit

Transporti KUFOMËS PËR NË Sanxhak

Ne do të kalojmë me ju të gjitha kërkesat brengat të cilat I keni si familje, dokumentet dhe formalitetet e nevojshme për një bartje të funeralit për në Shqipëri ...


📞 +491708443479     24 Orë shërbim